Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició del Rodaplaces s’ha refermat com una bona oferta pel públic infantil de Festa Major

Diferents places del centre de la vila es van omplir aquest 2 de setembre de públic familiar per veure els espectacles que es presentaven a la segona edició del Rodaplaces de Festa Major.

Es tracta d’un tast d’espectacles infantils que organitzen conjuntament La Xarxa i el Casal Popular de Vilafranca. A la plaça de Santa Maria un públic més infantil podia escoltar els contes de la Núria.  A la Núria, que és un titella, li agrada molt explicar contes a la seva manera. Contes que van fer badar a més d’un nen o nena. A la plaça Constitució hi havia l’espectacle “Aquí no hi ha ningú” amb Desastrosus Cirkus que combinava el clown amb els malabarismes. Parlant amb diferents infants, aquest potser va ser un dels que va cridar més l’atenció. El Rodaplaces oferia, doncs, espectacles de titelles, circ, o també teatre, com el que es podia veure a la plaça de Sant Joan amb romanços medievals, o màgia amb el Mag Aizpi que va actuar a la Plaça de la Vall del Castell. Es tracta d’un jove mag vilafranquí, de només 13 anys, que actuava per primer cop a la Festa Major de Vilafranca i que va sorprendre als assistents amb els seus trucs, humor i sorpreses. I a la plaça de la Vila també s’acollia una gran quantitat de nens, i familiars amb un espectacle musical titulat “Quin dia més bonic!” amb el grup Les Bruixes de Burriac.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: