Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de la Gent Gran del Tívoli ha organitzat un torneig comarcal de Festa Major de billar

Durant tot el matí d’aquest dijous una quinzena de participants ha competit dins de les instal·lacions del Casal de la Gent Gran en el primer torneig de billar de Festa Major.

Habitualment els tornejos els organitzen durant la primavera o l’hivern, però en aquesta ocasió han volgut fer una contribució a les vigílies de la festa organitzant aquest torneig. La previsió era comptar amb cinc equips, però al final n’han fallat dos i finalment hi ha participat els jugadors del casal del Tívoli, els de Sant Sadurní i els del casal del carrer Peguera. Des del Casal del Tívoli ja estan pensant en organitzar una segona edició per la festa major de l’any vinent, amb l’objectiu d’obrir-la a casals de gent gran d’arreu de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: