Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ajuntament de Vilafranca, Generalitat i Centre Vila han signat un conveni per impulsar projectes de centres comercials a cel obert

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, el director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Recasens, i el president de l’Associació Centre Vila de Vilafranca, Fèlix Hill, van signar divendres al migdia a Vilafranca un conveni de dinamització per impulsar el projecte de centre comercial a cel obert a la ciutat.

L’objectiu d’aquests convenis anuals és crear sinergies comercials urbanes capaces de donar resposta a les necessitats actuals dels consumidors i convertir aquest equipament comercial col·lectiu en motor de la revitalització comercial i urbanística del seu entorn.

L’associació Centre Vila impulsarà el pla d’actuacions del centre comercial a cel obert a Vilafranca. El pla, amb un pressupost de 224.000 euros preveu campanyes de rebaixes, la celebració de les fires “La Botiga al Carrer” i “Fora-Stocks”, la participació en les Fires de Maig, la Shopping Night de Vilafranca, la col·laboració amb el Vijazz, la campanya de Nadal amb el projecte de la pista de gel, les campanyes mensuals de fidelització de clients i la plataforma de venda online per als comerciants associats. El Departament d’Empresa i Ocupació, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, aporta al projecte 35.000 euros en el marc del  programa de Dinamització de zones d’alta concentració comercial del pla d’incentius de comerç, serveis, artesania i moda per a 2014.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: