Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

150 nens i nenes de sis escoles de la comarca han participat a l’English day

Per segon any consecutiu, un grup de mestres d’anglès de diverses escoles de l’Alt Penedès s’han posat d’acord a través del Centre de Recursos Pedagògics per a organitzar l’English day, una jornada dedicada a que els alumnes es comuniquin en anglès a partir d’activitats lúdiques.

L’English day d’aquest curs tenia lloc ahir a l’escola de Sant Cugat Sesgarrigues, després que, a la primera edició, l’escola amfitriona fos la de La Granada. 150 nens i nenes de cinquè i sisè de les escoles de Sant Joan de Mediona, el Pla, Avinyonet, Santa Fe, La Granada i Sant Cugat Sesgarrigues van practicar l’anglès tot jugant al bingo, fent mots encreuats i jocs de recreació de situacions.

La voluntat dels mestres que promouen aquesta activitat és que la iniciativa continuï durant els propers cursos i que més escoles s’hi afegeixin.

A banda de les activitats que van estar practicant els nens i nenes durant tot el matí, també van preparar una cançó en anglès per a cantar-la tots plegats. Era el conegut tema “Happy”, de Pharrell Williams.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: