Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca deté tres persones per temptativa de robatori a l’Escola Montagut

El passat divendres, dia 18 d’abril, gràcies a la col·laboració ciutadana i a la cooperació policial, efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local van practicar la detenció de tres individus per haver intentat cometre un robatori dins l’escola Montagut.

Els fets es van produir poc abans de mitjanit quan una trucada telefònica va alertar la Policia Local que uns individus encaputxats havien accedit a l’interior de l’escola Montagut i es trobaven a la primera planta de l’edifici escolar fent ús de llanternes. Des de la Sala de Coordinació Operativa es va informar del fet a les unitats operatives i es va demanar suport a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Ràpidament es van desplegar efectius dels dos cossos de seguretat que van envoltar el perímetre de l’escola, per impedir la fugida dels presumptes delinqüents, i van iniciar la cerca per l’interior de l’escola que va finalitzar amb la captura i detenció dels tres implicats en els fets. Després d’inspeccionar el recinte es va comprovar que hi havia signes que evidenciaven la temptativa d’un robatori que afortunadament va ser frustrat per l’acció dels efectius de la policia. Les persones detingudes resideixen a Vilafranca, i totes tres tenen 17 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: