Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV oferirà en directe els principals actes del Carnaval de Sitges d’aquest 2014

També, com cada any, el proper dilluns Penedès TV oferirà en directe la Rua de Carnaval de Vilafranca.

Els ajuntaments de Sitges i Vilafranca han estat negociant en les darreres setmanes un conveni de col·laboració per tal de poder oferir per Penedès TV l’emissió de diversos programes amb difusió d’actes del municipi de la Blanca Subur. La signatura del conveni s’ha posposat però, de moment, s’ha arribat a l’acord per l’emissió dels principals actes del Carnaval, una de les principals festes del calendari sitgetà, de la mateixa manera que ja es va fer també amb la Festa Major de Sitges l’estiu passat.

D’aquesta manera a partir d’aquest dijous la programació de Penedès TV comptarà amb emissions especials començant amb l’Arribo i la presentació de la Reina del Carnaval de Sitges. En aquest cas l’emissió serà en diferit aquest dijous a les 10 de la nit. Un programa que es repetirà aquest dissabte a les 12 del migdia.

El segon acte del Carnaval de Sitges que s’oferirà a Penedès TV serà la Rua Infantil, en aquest cas en directe el diumenge a les 12 del migdia.

També aquest diumenge s’emetrà en directe per Penedès TV la Rua de la Disbauxa, a partir de dos quarts de vuit del vespre.

Dilluns serà el torn del Carnaval de Vilafranca, que com cada any també s’oferirà en directe a Penedès TV. Dilluns, 3 de març, a partir de les 10 de la nit. La rua de Vilafranca es repetirà el dimarts a les 12 del migdia.

El dimarts, 4 de març, hi haurà el darrer directe des de Sitges, amb la Rua de l’Extermini a partir de dos quarts de vuit del vespre. Finalment les emissions especials de carnaval de Sitges acabaran el dimecres, 5 de març, a les 11 de la nit amb el diferit de l’Enterro.

El cap de setmana del 8 i 9 de març es repetiran també els actes dels carnavals de Sitges i de Vilafranca. Per conèixer en detall els horaris podeu consultar el nostre web fent clic <a href="/programa/carnaval-1">aquí</a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: