Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca organitza el seu segon concert solidari per recollir aliments per les famílies afectades per la crisi

Els membres de la Plataforma de l’Alt Penedès han presentat la segona edició d’aquest concert, que ja van organitzar el Nadal passat. Novament la voluntat és recollir aliments per tal d’ajudar a passar millor aquestes festes a les famílies més afectades per la crisi.

Els representants de la PAH han llegit un comunicat en què expliquen que hi ha moltes famílies a la comarca que en aquests moments només tenen accés a una alimentació mínimament correcte a través de Càritas i el Rebost Solidari. Uns serveis que també estan sovint saturats. La Plataforma considera també que la cobertura d’aquestes necessitats hauria de ser de l’administració.

La intenció és recollir aliments nadalencs com ara brou, torrons, neules, polvorons, galets, nous i figues entre altres. La voluntat és ajudar a que les famílies afectades per la crisi puguin oferir un àpat diferent a la resta de l’any en aquestes dates.

Els grups que actuaran el proper 22 de desembre a partir de les 6 de la tarda a l’Auditori de l’edifici de l’Ateneu seran el combo de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, el ball flamenc de Fedra Padilla, el pianista Ismael Dueñas, el poeta Santi Borrel, el grup Eina, els poetes de Inversos i finalment la Sidral Brass Band.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: