Dissabte, 1 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mercadona obrirà portes un nou supermercat a finals d’any a La Girada

La cadena Aldi preveu també tenir la seva presència al barri.

Mig any després de l’aprovació del Pla especial de la zona comercial de la Girada i un cop desencallat el llarg contenciós entre els propietaris i l’associació Centre Vila, Mercadona va iniciar el mes d’abril d’aquest any  les obres en una de les 4 parcel•les per construir-hi un supermercat.

La cadena de supermercats valenciana va ser la primera empresa interessada en les naus d’aquesta nova zona comercial i preveu obrir portes en el quart trimestre de l’any. La presidenta del Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca, Maria Dolors Rius, avança que ja hi ha altres empreses interessades en la zona comercial de la Girada.

 

Segons ha pogut saber la nostra redacció la cadena de supermercats Aldi també s’ha mostrat interessada en establir-se a la zona.

En relació a Mercadona els treballs inicials van començar la primera setmana passada d’abril, segueixen a bon ritme, amb un termini previst de 6 mesos. Provablement les obres del supermercat estaran acabades al setembre i l’establiment podria obrir a final d’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: