Dissabte, 1 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest passat cap de setmana els Falcons de Vilafranca s’han deixat veure per en diverses poblacions

Començant al vespre del divendres, van participar a la cercavila de la Festa Major de les Cabanyes, on els Vilafranquins van actuar per primera vegada. Iniciant una cercavila amb diversos elements locals, que va finalitzar a la plaça de la Societat on després de l’exhibició de tots els balls, van poder oferir una actuació que va ser molt felicitada pel públic assistent, ja que per primera vegada han pogut gaudir dels Falcons en la seva Festa Major, donant encara més impuls a una població que esta apostant fortament per potenciar la cercavila de la Festa Major.

Però el cap de setmana no va acabar aquí ja que a la tarda del diumenge  els de la faixa verda es van desplaçar a terres de l’Ebre, concretament a la població de Móra la Nova, on van poder participar d’una petita cercavila encapçalada per un seguit de colles de gegants, i finalitzant a la plaça de l’església on van oferir una lluïda actuació a tots els moranovencs, que van quedar meravellats, per la varietat de figures que van plantar els Falcons de Vilafranca.

Els Falcons de Vilafranca, estan esforçant-se aquest agost ja que volen arribar a Festa Major amb un bon nivell, per això han doblat els assajos, amb la clara intenció de fer una Festa Major de màxims.

Cal comentar que també han iniciat els assajos de Festa Major petita, que es faran els divendres d’agost al local dels Falcons a partir de 2/4 de 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: