Dissabte, 1 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Veïns del carrer Espirall demanen a l’Ajuntament que solucioni un problema amb els arbres que els han afectat els dipòsits de l’aigua

<p class="Standard">Es tracta d’un problema que ja fa anys que dura i que se situa als blocs d’habitatges dels números 68 al 74 del carrer Espirall. És un bloc construït fa més de 30 anys que té els dipòsits d’aigua sota la vorera, és a dir en un espai públic.

<p class="Standard">Fa prop d’una setmana, unes arrels van arribar a una de les bombes d’aigua, que es va cremar.

<p class="Standard"> 

<p class="Standard">Les arrels dels arbres afecten els dipòsits i els veïns reclamen que l’ajuntament els canviï.

<p class="Standard">Per la seva banda el regidor d’urbanisme, Josep Maria Martí, explica que l’ajuntament mantenia converses des del 2006. També recorda que hi va haver la intervenció de la Sindicatura de Greuges, que va acabar arxivant el cas perquè des de feia temps que els veïns no responien. Assenyala que el dipòsit es troba en espai públic i que es va arribar a l’acord de fer arribar la xarxa d’aigua, i que havien de ser els veïns que adaptessin les seves instal·lacions.

<p class="Standard"> 

<p class="Standard">L’ajuntament mantindrà properament una trobada amb els responsables de la comunitat de veïns per tornar a recordar els punts de l’acord al que s’havia arribat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: