Dimecres, 12 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La COPCAT organitza a Vilafranca un taller sobre economia social

El Consell Cívic de Vilafranca de la Conferència Oberta Progressista de Catalunya organitza pel dimecres, a tres quarts de vuit del vespre, a la sala 3 de L’Escorxador de Vilafranca, un taller per debatre sobre economia social, cooperativa i bé comú.

L’economia social no configura un nou mercat sinó que intervé en el mercat ordinari introduint l’objectiu de la creació de llocs de treball, millora la qualitat de l’ocupació i avançar en l’empoderament de les persones amb risc d’exclusió social.

Les cooperatives es basen en els valors de l’autoajuda, l’auto-responsabilitat, la democràcia, la igualtat, l’equitat i la solidaritat. Tots aquests valors són molt presents, tant en la seva gestió com en el seu govern. A Catalunya, més d’1 milió de persones són membres o estan vinculades al cooperativisme, això vol dir que, el 15% dels catalans són socis d’una cooperativa. El nombre de cooperatives registrades a Catalunya a juny de 2012 era de 4.796 i donen feina a prop de 38.000 treballadors, amb una mitjana de 7,5 llocs de treball, prop del 80% de caràcter indefinit. La COPCAT és un procés d’escolta, de debat i d’obertura que neix de la voluntat del 12è Congrés del PSC de treballar noves aliances amb el món progressista de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: