Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Nit dels Campions de la FCF tindrà lloc al Pavelló Nou de Vilafranca el 17 de juny

La Nit dels Campions de la FCF tindrà lloc al Pavelló Nou de Vilafranca el 17 de juny

La Nit dels Campions, que organitza la delegació del Penedès-Garraf de la Federació Catalana de Futbol, se celebrarà enguany, novament, a Vilafranca del Penedès, el proper dilluns, 17 de juny.

A la Nit dels Campions, a la qual cada any hi assisteixen més de 1.000 persones, es premiaran una trentena d’equips campions i campiones de lliga de la temporada 2023/2024 pel que fa al futbol i futbol sala. Així, en el mateix acte es lliuren premis especials per fer un reconeixement a la trajectòria o tasca de persones vinculades al món del futbol i el futbol sala comarcal.

Després de dues edicions consecutives al Pavelló Municipal dels Monjos, Vilafranca torna a acollir la Nit dels Campions, com ja va fer l’any 2018 (al Teatre Casal), 2016, 2014, 2012 (a l’Auditori Municipal).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: