Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de l’Acadèmia Tastavins parla d’èxit en la primera convocatòria de “El Penedès a Barcelona”

Malgrat tot, però, no s’ha arribat a la xifra prevista en la venda de tiquets.

Aquest cap de setmana s’ha viscut la primera edició del nou esdeveniment que tenia l’objectiu d’acostar als habitants de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana els atractius del Penedès, a través d’una  gran mostra de vins de la DO Penedès, una mostra del que oferirien els diferents museus del territori, i un recull d’imatges dels seus principals indrets.

 

Segons paraules de Joan Tarrada, president de l’Acadèmia Tastavins Penedès, entitat organitzadora de l’esdeveniment, el Penedès a Barcelona ha tingut un resultat positiu des del punt de vista del ressò que ha tingut i de l’experiència dels qui hi han participat.

Aquest gran muntatge tenia un pressupost de 160 mil € dels quals més del 33% s’havien d’assumir amb la venda de tiquets, i la venda no ha arribat ni a la meitat de les previsions.

 

La mostra s’ha ubicat al Passeig Joan de Borbò de Barcelona i els tres eixos principals eren una gran Mostra de Vins, on per primera vegada s’hi podien  degustar vins de tots els elaboradors de la DO Penedès, l’exposició Un Penedès de Museu amb un recull d’obres dels principals museus de l’Àmbit Penedès, i una Mostra Fotogràfica que reflectia en imatges els principals indrets del Penedès. Aquest espai s’inaugurava divendres a la tarda amb la presència de la majoria d’alcaldes dels municipis del Penedès.

Durant els 3 dies s’han dut a terme activitats de promoció del territori, entenent la mostra com una eina per tal d’anar revertint les xifres actuals de consum de vins a Barcelona la capital, on els vins del Penedès tot i anar-hi prenent cada cop més protagonisme, encara són superats per vins d’altres DO’s de fora de Catalunya, i per tal de que els habitants de la ciutat comtal, descobrissin la variada oferta d’oci, cultura i paisatge del Penedès.<br /> <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: