Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Canvi puntual de la recollida porta a porta a Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca recorda que, amb motiu de l’activitat Shopping Night que organitza avui divendres 7 de juny l’associació Centre-Vila, els habitatges situats als carrers on habitualment es recull la brossa porta a porta al barri del Centre hauran de deixar la brossa entre les 23 i les 24h, en comptes de l’horari habitual.

La resta de carrers del barri del Centre on no es realitza la recollida porta a porta la recollida de residus serà l’habitual. Per una errada en el repartiment de l’avís, es va notificar el canvi d’horari en habitatges on no corresponia. L’Ajuntament demana disculpes per les molèsties ocasionades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: