Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Cabanyes i Can Cartró enceten aquest dissabte la Copa Ràdio Vilafranca a Sant Pau d’Ordal

La fase prèvia de la Copa s’encetarà aquest dissabte a les 4 de la tarda a Sant Pau d’Ordal.

L’actual sotscampió de la competició, les Cabanyes, s’enfrontarà al Can Cartró, equip que fa 22 anys que no hi participa, a les files de l’equip de Subirats hi ha la presència del capità Gerard Morgades, que l’any passat la va guanyar amb l’ATLÈTIC Vilafranca, precisament davant el rival d’aquest dissabte. Una anècdota, en les tres edicions en que hi ha participat el Can Cartró (86, 89 i 91), en les tres va quedar eliminat pel desaparegut equip de La Gornal. A continuació (a les 6 de la tarda), s’enfrontaran el Quintinenc i Ràpit Català, aquest també és un derbi inèdit. Segona participació consecutiva dels de Sant Quintí i presència del Ràpit Català  … 24 anys després. La família Bartra tindrà molta presència, Josep Bartra com a entrenador del Ràpit Català, Marc Bartra del Llorenç i Eric Bartra com a jugador del mateix equip. Tancarà la tarda (a les 8 del vespre) el partit entre l’equip amfitrió i l’Espirall. Els dos equips s’han enfrontat en dues ocasions anteriors, l’any 1986 i 1989, en les dues va guanyar l’equip vilafranquí, de fet, l’Espirall, mai ha perdut un partit abans de jugar la final. Ja és coneixen els 5 equips de tercera catalana que jugaran la Copa i que entraran al sorteig dels quarts de final que se celebrarà el proper dilluns, quarts de final que es jugarà a Moja el cap de setmana del 8 i 9 de juny a Moja. Al costat dels tres equipis procedents de la fase prèvia que se jugarà demà a Sant Pau d’Ordal, els altres 5 equips son el Llorenç (com a campió del grup 3) i que l’any passat ja hi va participar; Atlètic Vilafranca, la Granada i Sant Sadurní Atlètic (de l’Alt Penedès) i les Roquetes (del Garraf). L’equip de la Triola i del Garraf hi debuten.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: