Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Blai Carda i Barbara Schwarzwälder presenten El Penedès. Terra de sensacions

El volum és un llibre gran, de tapa dura i 200 pàgines a color; un llibre regal i de promoció que combina fotografies del sadurninenc Blai Carda i textos de la periodista barcelonina Barbara Schwarzwälder. <br />

El Penedès.Terra de sensacions ofereix un recorregut per la història, els personatges, la cultura i les tradicions del Penedès a través dels seus relats i imatges. El llibre recorda la història, repassa l’actualitat i també aborda el món del vi i el cava.

Estructurat en 6 capítols, es pot trobar en dues versions, català/anglès i castellà/alemany.

L’autora dels textos, la periodista barcelonina Barbara Schwarzwälder, explica que han dissenyat el llibre convençuts que serà una bona eina de promoció del Penedès.

Els texts curts, amens i en un to proper, es combinen amb unes espectaculars fotografies que provenen en part del banc d’imatges de Blai Carda i la resta han estat realitzades expressament en el darrer any.

Blai Carda destaca la força de les imatges, tot reconeixent que a l’enquadrar pot obviar aspectes menys idíl.lics del Penedès com els polígons arran de vinya.

Pensant en els visitants, el llibre conte? un llistat de tots els cellers del Penede?s i una petita guia d’allotjaments i restaurants, així? com algunes adreces d’interès.

Blai Carda i Barbara Schwarzwälder van presentar el seu llibre El Penedès.Terra de sensacions, ahir a Vinseum, acompanyats per Ramon Arnabat, president de l’IEP, i Joan Amat, president de l’Institut del Cava.

El volum ha estat editat pels mateixos autors i es pot adquirir per 39 euros a les llibreries i a internet, al web www.edicionsvinificades.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: