Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els paradistes de la Fira de Santa Llúcia continuen demanant un canvi d’ubicació

Després de quatre anys en què els números no surten, els paradistes de la Fira de Santa Llúcia continuen creient que un canvi d’ubicació els beneficiaria. La fira, que està oberta a la Plaça de Santa Maria des del passat cap de setmana, compta amb cinc parades d’ornaments florals i nadalencs de tota mena.

<br />La portaveu dels paradistes Jordina Ferrer comenta que les vendes no acaben de funcionar, tot i que la visita a la fira és, per a molts vilafranquins tota una tradició.
 

L’esperança és que aquest any les vendes vagin millor però de moment segueix la tònica d’anteriors edicions, en què les compres són bàsicament de figures petites. Per tot plegat, els paradistes preferiren estar situats a la Rambla de Sant Francesc per aprofitar l’afluència de gent que passa per la pista de patinatge sobre gel.

Aquesta és una demanda que ja han fet arribar a l’ajuntament i, des del consistori, se’ls ha explicat que cal valorar-ho de cara a l’any vinent.

Pel que fa als objectes que es poden adquirir a la Fira aquest any, segueixen sent els habituals però sempre hi ha algunes novetats, com ara els caganers de la temporada. Podem trobar caganers del Mourinho, del ninot del Club Super 3 Mic o del periquito de l’Espanyol. I també s’afegeix el pilar de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca que, a partir d’ara, té la seva pròpia figura, al costat de la resta de colles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: