Diumenge, 2 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença el 52è. aniversari dels Falcons de Vilafranca

Aquest divendres comencen els actes del 52è aniversari dels Falcons de Vilafranca que finalitzaran dijous vinent, 8 de desembre.

La colla ha presentat el programa d’activitats que com és costum arrencarà demà amb el pregó d’aniversari a càrrec de l’exfalconer Santi Besolí Freixedas, la projecció d’un vídeo amb imatges d’aquesta temporada, un xeflis popular i una festa falconera.

Dissabte estarà dedicat als infants amb inflables i una xocolatada, a la plaça Penedès.

Per segon any consecutiu, diumenge celebren la pujada a l’ermita de Sant Pau, sortint de la pista d’atletisme, a les 10 del matí. L’objectiu és superar els 300 participants i consolidar-se en el calendari de curses populars, que en els últims mesos s’han posat tant de moda. Les inscripcions es poden fer als webs www.falconsdevilafranca.cat i www.atletisme.cat.

Dilluns, 5 de desembre, innoven amb un espectacle teatral: un monòleg a càrrec de Peyu, un osonenc que combina el teatre, la tele, la ràdio i el doblatge i que ja ha dut el seu espectacle al Club Capitol en dues ocasions amb gran èxit de públic i crítica. Amb aquesta aposta, el president dels Falcons, Raimon Santó, confia a atraure els joves. Les entrades costen 8 euros i es poden comprar anticipadament a la Barberia Santó i al Coro.

El 6 de desembre, coincidint amb la festivitat de la Constitució, celebren la vintena edició del Rally Falconer que enguany "serà més intens". Les inscripcions, que estan restringides a 35 grups d’un màxim de 4 persones, ja estan obertes a la Barberia Santó i com que les places són limitades, s’acceptaran per rigorós ordre d’inscripció.

Una altra de les novetats d’aquest aniversari són uns grans cartells que col·locaran a tots els actes, on s’hi poden veure les construccions que fan amb els noms corresponents segons explica Santó.

També torna el Falcotast, el dimecres dia 7 de desembre. La colla ha decidit mantenir-lo per 3r any consecutiu degut a la bona acollida que ha tingut. De fet, volen que es consolidi dins els actes del seu aniversari i per això aquest any també introduiran com a novetat les tapes falconeres que acompanyaran les degustacions de vi.

Els actes dels 52 anys dels Falcons acaben el 8 de desembre amb la cercavila, la tronada i la tradicional actuació al Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: