Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ampert ha ofert el seu servei a prop del 50% dels malalts de càncer diagnosticats a la comarca

Dissabte al vespre el teatre del Casal va acollir el festival organitzat per l’associació Ampert per tal de recollir fons per el seu funcionament.

<p />

Poc abans d’iniciar-se les actuacions musicals, el president d’Ampert, Joan Rios, es mostrava satisfet per la resposta del públic. Tot i que encara s’estaven venent entrades a darrera hora, finalment més de la meitat de la platea del Casal es va omplir per col·laborar amb Ampert al mateix temps que gaudir d’un bon espectacle musical.<br />Com apuntava Rios, la voluntat havia estat des del primer moment oferir una gran varietat d’estils musicals al mateix temps que mostrar la diversitat creativa que hi ha a la comarca.

Entre els participants grups tant consolidats com Anna Riog i l’Ombre de ton chien, Cesck Freixes i Derrumband, al costat d’altres grups i cantants penedesencs.<br />L’objectiu d’aquest festival era ajudar a recollir fons per el funcionament d’aquest servei de transport i acompanyament a persones malaltes de càncer que reben tractament de quimioteràpia. Rios remarca que en el prop d’any i mig que porten funcionant han donat servei a unes 150 persones. Aproximadament el 50% de les persones diagnosticades a la comarca.

Des d’Ampert demanen també què els ajuntaments de la comarca s’impliquin més en el suport al servei, ja que es dóna a veïns de tota la comarca. Rios insistia en que la col·laboració d’entitats i associacions és imprescindible per poder continuar treballant, i en aquest sentit feia esment de la col·laboració de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió. Precisament, PTV oferirà en breu un ampli resum dels concerts que van confegir aquest festival.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: