Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CIU lamenta l’actitud de l’alcalde d’Avinyonet

El cap de llista de CIU, Jordi Parellada, explica que davant la manca d’impuls per part de l’Ajuntament d’Avinyonet davant la crida de Somescola.cat a manifestar-se, dilluns, a favor de l’ús del català, Convergència va agafar la iniciativa.  <br />

Parellada va demanar al PSC i a l’UPA que es sumessin a la manifestació. El cap de llista convergent titlla de sorprenent la resposta de l’alcalde que li va dir que havia de fer un seguit de trucades i després es va desmarcar de la convocatòria general feta a les 7 de la tarda i va convocar una concentració a quarts de 3 de la tarda amb els mestres, treballadors de la llar i de l’Ajuntament.<br />Per CIU una vegada més "s’ha posat de manifest el caràcter autoritari i partidista de l’alcalde".

<br />Malgrat tot, una vintena de persones van participar a la convocatòria de les 7 de la tarda.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: