Dissabte, 1 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La música de la meva vida torna en la seva tercer edició a Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana ha començat, per tercer estiu consecutiu, el programa "La música de la meva vida". Un espai que pretén que persones que tenen una certa relació amb el món de la cultura, puguin oferir algunes de les seves peces preferides a tots els oients de Ràdio Vilafranca.

El primer programa l’obrirà totes les setmanes els dilluns Armand Beneyto, que de fet és ja un veterà col·laborador de la Ràdio i més concretament encara d’aquest programa, ja que va participar en la primera edició l’any 2009.<br />Ell explica així les sensacions que ell viu fent el programa, i les que vol transmetre a través de les cançons.
La seva voluntat és oferir un ventall ampli tant d’estils com d’autors. Considera que es tracta d’una tria evidentment personal, però que pot ser del gust de la majoria.

El programa serà en antena de dilluns a divendres fins l’11 de setembre de 12 a 1 del migdia. Els dilluns és el torn d’Armand Beneyto, els dimarts serà presentat per Jaume Raventós, els dimecres per Cachi Soler, els dijous per Josep Ferrer i els divendres per Joan Boada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: