Dilluns, 10 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Endesa amplia la xarxa per donar servei al polígon Pous d’en Rossell

Endesa ha finalitzat els treballs d’ampliació i reforma tecnològica de part de la xarxa elèctrica de mitja i baixa tensió de Vilafranca amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric i deixar les instal·lacions a punt per atendre puntes de consum i futures connexions.  <br />

Així, han entrat en servei tres nous centres de transformació que alimenten el polígon Pous d’en Rossell no només per reforçar-ne la xarxa elèctrica, sinó per atendre la demanda registrada. Per deixar operativa la nova infraestructura ha calgut estendre gairebé 2.000 metres de cable subterrani entre mitja i baixa tensió.

La nova unitat s’ha construït amb les últimes tecnologies que hi ha al mercat, de manera que disposa de cabines d’estructura compacta. Aquesta nova tecnologia és més segura i robusta i gairebé no requereix manteniment.

A més, els treballs han permès retirar dos trams de línia aèria de mitja i baixa tensió, amb una longitud total de 470 metres, amb la consegüent eliminació de dues torres elèctriques -una de formigó i l’altra metàl·lica- i cinc pals de fusta.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: