Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Gelida ha organitzat diverses activitats per celebrar el seu 30è aniversari

Per celebrar aquests 30 anys de Ràdio Gelida s’han organitzat diverses activitats al llarg de l’any.

El plat fort però, ha estat aquest cap de setmana, que l’emissora municipal de ràdio degana del Penedès ha preparat un correfoc, concerts, cates de vins i una programació especial amb una unitat mòbil al carrer.<br />Durant aquest 30 anys, Ràdio Gelida ha mantingut una estructura organitzativa basada en el voluntariat al 100% i continua sent una de les entitats més obertes i actives del municipi.
Un dels concerts més multitudinaris i esperats, era el d’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien que diumenge al vespre omplia la Plaça del Pedró del Castell de Gelida. Dins el recinte fortificat el grup penedesenc format per Anna Roig, Carles Sanz, Magí Batalla, Carles Munts i Ricard Parera van presentar el seu últim disc, Bigoti Vermell.<br />Anna Roig explicava abans de començar el concert que estaven molt contents d’actuar al Penedès.

<br />Un dels moments més emotius del concert va ser a la cançó "Corre, salta, brinca, vola" dedicada a la neboda de la cantat, que casualmente estava en el concert i va pujar a l’escenari per acompanyar-la.

Amb aquest concert, Ràdio Gelida tancava les activitats del cap de setmana. Les celebracions del 30è aniversari continuaran aviat amb la presentació d’un llibre històric de l’emissora, el sopar de la ràdio que durant 30 anys ha obert la Festa Major de Gelida i també un sopar multitudinari amb tots els col·laboradors i col·laboradores que durant aquests 30 anys han passat per la ràdio, que podrien ser uns 500 aproximadament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: