Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els millors Dj de l’Alt Penedès punxaran a benefici d’ AMPERT

Aquest dissabte, l’associació contra el càncer Ampert organitza una festa benèfica a la seu social dels Castellers de Vilafranca. <br />

David Martí, també conegut com a Dj Morrison, ha impulsat la festa a l’assabentar-se dels greus problemes que pateix el servei de transport de malalts oncològics que ofereix Ampert.

La festa solidària començarà a 3/4 de 12 de la nit d’aquest dissabte i s’allargarà fins les 3 de la matinada. Hi participen 9 Djs de tota la comarca: You You Garçotsound que punxen reggae i drum’n bass, Dj Melu & Dj Nena amb happy flower music, Ratman i Bobin que punxaran palangana sound, Dj Sixtynine que se centrarà en indie rock, Dj Wu Ming que ha apostat per l’escudella musical i Dj Morrison que punxarà ska, rumbeta i música de bon rotllo.

<br />La festa està dissenyada perquè punxin de dos en dos o fins i tot més alhora, establint batalles musicals entre ells i oferint una gran varietat als assistents, com explica Dj Morrison.

El preu de l’entrada serà de 3€. Quan acabi la festa a Cal Figarot, cap a les 3 de la matinada, continuarà a la peixera del Casino by Arcs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: