Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ADIGSA ha adjudicat 21 pisos a Sant Sadurní

Aquest dilluns va tenir lloc al Casal d’Entitats el sorteig de 21 habitatges de protecció oficial en regim de lloguer de dues promocions que ADIGSA té a l’avinguda Francesc Macià, al barri de la Triola.  <br />

Dels 21 habitatges que es van adjudicar en règim de lloguer per un període de 5 anys, un d’ells és adaptat i es va atorgar a l’única persona que reunia els requisits que es demanaven. Pel que fa a la resta, se’n van sortejar i adjudicar 14 de dos dormitoris, 5 d’un sol dormitori i 1 de tres dormitoris.

També es va fer un sorteig per crear una llista d’espera, l’ordre de la qual es tindrà en compte a l’hora d’adjudicar els habitatges que en un futur quedin alliberats. De fet, els representants d’ADIGSA van fer saber que hi ha un mínim de 6 habitatges que properament estaran disponibles per a la seva adjudicació una vegada restaurats.

Les persones que vulguin consultar les dades poden adreçar-se al Servei d’Habitatge, a la 2a planta de l’Ajuntament, o bé trucar al telèfon 93 891 03 25.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: