Diumenge, 2 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joves Implicats per Vilafranca debat sobre la Festa Major, per tal d’elaborar un document amb propostes de futur

Dissabte l’Escorxador de Vilafranca va acollir un debat sobre la Festa Major que organitzava Joves Implicats per Vilafranca, amb la intenció de posar sobre la taula diferents qüestions que afecten el funcionament i finançament de la més típica, al mateix temps que acabar elaborant un document que serveixi de base per treballar-hi en un futur.

<p />

Daniel Sancho, de Joves Implicats, comentava les quatre línies de treball sobre les que es debatia dissabte. Finançament, aspectes generals de funcionament, la Casa de la Festa Major i la difusió eren els eixos centrals.

En el debat participaven Xavi Aranda, estudiós del folklore i ex membre del Ball de Diables de la vila; Joan Pareta, administrador l’any 1982 i ex regidor de l’Ajutament; i Josep Anton Pons, administrador el passat 2010. La periodista Eva Hidalgo, administradora també l’any passat, exercia de moderadora del debat.<br />Com és habitual amb aquests debats de Joves Implicats, s’havia fet ja un treball prèvia a través del faceboock; i en posterioritat al debat de dissabte es farà arribar a les entitats i formacions polítiques que ho demanin el recull de les conclusions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: