Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP rebutja el cara a cara entre Francisco Romero i Pere Regull i en cas de fer-se assegura que ho denunciarà de la forma que trobin més oportuna

El grup municipal ha fet arribar un comunicat on es posiciona de forma totalment contrària a la proposta llençada pel cap de llista del PSC, a Pere Regull.

 

 La nota denuncia que hi ha un intent de bipolaritzar el debat municipal entre el PSC i CiU, excloent a la resta de forces polítiques presents en el consistori vilafranquí. La CUP entén que Vilafranca és molt més que aquestes dues formacions polítiques i que qualsevol debat que es dugui a terme han de poder participar-hi les sis formacions representades en el ple municipal i obrir-lo a la participació de la resta d’agents polítics i socials de la vila. D’altra banda insisteix en que qualsevol debat en el que no hi participin totes les forces polítiques estarà mancat de la representativitat del ple municipal.
<div></div>
<br />Per tot això, la CUP demana al PSC i a CIU que deixin de fer rodes de premsa i contra rodes de premsa i que en tot cas, quan es faci una denúncia cap a qualsevol partit o actuació, és porti la documentació necessària per a demostrar-ho. No fer-ho així, genera debats estèrils i falsos que rebaixen encara més la credibilitat dels polítics i de les institucions, assegura el comunicat. <br />La CUP demana també a tots els grups municipals, que no entrin en una guerra de desqualificacions i que es deixin d’utilitzar alguns mitjans de comunicació com a òrgans oficials de difamació.<br />Finalment, la CUP assegura que s’oposarà a qualsevol intent de fer fora o vetar als grups municipals de l’oposició del debat polític a la vila i que denunciaran aquestes pràctiques de la forma que creiem més oportuna.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: