Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Juan Villoro ha parlat de la lectura a Vilafranca

L’escriptor mexicà, premiat en les seves múltiples facetes de narrador, assagista, autor de llibres infantils i juvenils i traductor, va mantenir un parell de trobades, dimecres de la setmana passada, amb alumnes dels instituts Milà i Fontanals i Eugeni d’Ors.

<p />

Els joves han llegit dos dels seus llibres El libro salvaje i Los culpables, que ofereix una brillant reflexió sobre les possibilitats de la veu parlada.<br />Juan Villoro ens explicava que han parlat del plaer de la lectura, de l’ofici d’escriptor i dels seus llibres. També destacava com l’estimula el repte que suposa atrapar un lector d’aquesta edat, que encara s’està formant. 

Sempre que pot va a instituts i és que segons ens deia, el contacte amb els joves li agrada especialment. Villoro afirma taxativament que mai deixarà la literatura juvenil que vol continuar compaginant amb el periodisme i la novel·la per adults.

Juan Villoro és, cada vegada, més reconegut com un dels principals escriptors llatinoamericans contemporanis. Dos dies abans, els alumnes d’aquests dos instituts de Vilafranca havien pogut compartir un matí amb un altre escriptor llatinoamericà destacat, el peruà Sergio Galarza.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: