Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El peruà Sergio Galarza ha parlat del seu darrer llibre amb joves dels instituts de Vilafranca

L’escriptor peruà Sergio Galarza, actualment establert a Madrid, està considerat un dels millors representants de la literatura llatinoamericana actual.

<br />Al Perú va guanyar un premi de relats i aquí ha estat nomenat Nou talent de la FNAC.<br />Dilluns va reunir-se amb alumnes dels instituts Eugeni d’Ors i del Milà i Fontanals de Vilafranca, que aquest trimestre han llegit el seu darrer llibre El paseador de perros. Un llibre que, segons ens ha explicat, li ha permès fer realitat alguns somnis com viatjar.
Galarza es mostrava satisfet de l’experiència amb els alumnes penedesencs perquè li agrada especialment el contacte amb els lectors joves, els quals, diu, no tenen prejudicis.<br />A més, El paseador de perros enganxa especialment al públic jove, com ja passava amb els seus relats anteriors.

Demà, l’escriptor mexicà Juan Villoro també mantindrà una trobada amb alumnes de primer d’ESO dels dos instituts que l’han llegit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: