Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup Inditex podria instal·lar una de les seves botigues a Vilafranca aquesta primavera

Segons el Centre Vila, el grup Inditex fa temps que ha demostrat el seu interès per instal·lar-se a Vilafranca i sembla que, per la propera primavera, podria obrir un dels seus establiments a la capital de l’Alt Penedès. Inditex gestiona les botigues de Zara, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho i Zara Home.

<br />El president de l’Associació de Comerciants del Centre Vila Fèlix Hill creu que l’Ajuntament ha fet un pas endavant amb l’acord pres en el darrer ple en matèria comercial per cridar l’atenció d’establiments de més dimensió. Es tractava de la modificació puntual del pla d’urbanisme per facilitar la tramitació als establiments de fins a 1300 metres quadrats que es vulguin establir en el centre de Vilafranca. Fins ara la normativa era restrictiva amb els establiments de més de 400 metres quadrats. Ampliant la limitació l’ajuntament s’adequa també a la normativa europea i s’equipara a altres municipis de l’entorn. També s’elimina la restricció que s’aplicava a determinats establiments al detall, com botigues de roba o calçat, que es obligava a disposar d’aparcament associat.<br />Totes aquestes novetats són valorades positivament pel Centre Vila perquè busquen potenciar el comerç al centre de la ciutat i eviten que sigui complicat crear activitat comercial.
Hill també apuntava les intencions del grup Inditex com a exemple de la reactivació comercial que, segons diu, comença a haver-hi a Vilafranca malgrat la situació de crisi econòmica.

El Centre Vila segueix apostant per un model comercial que tingui el centre com a eix central, amb varietat d’establiments i productes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: