Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amnistia Internacional Alt Penedès posa sobre la taula la situació real d’Europa respecte els Drets Humans

Ho farà el dia 21 de gener a Vinseum, a les vuit del vespre, amb una taula rodona moderada per Josep Faura i que comptarà amb la presència i intervenció del president de la secció espanyola d’Amnistia Internacional Alfonso Sánchez i de l’eurodiputat ecosocialista Raül Romeva.

La intenció d’aquest acte és valorar la realitat d’Europa davant dels Drets Humans perquè la imatge que transmet la Unió Europea és sempre d’equilibri però, al darrere, hi ha situacions que provoquen certa inquietud, com explica des d’Amnistia Josep Faura.
Aquesta taula rodona és un acte més dels que conformen la celebració del desè aniversari d’Amnistia a la nostra comarca i es complementa amb moltes altres activitats, començant per la que tindrà lloc aquest divendres 10 de desembre. És l’aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans i Amnistia ha preparat un acte a les vuit del vespre, a l’Auditori de Vinseum, que comptarà amb espectacles de dansa, actuacions musicals i la intervenció de representants d’entitats culturals, ong’s, artistes, sindicats i partits polítics.<br />L’aniversari d’Amnistia Internacional Alt Penedès tindrà continuïtat amb nous actes. Al mes de febrer, centraran l’atenció en el funcionament dels centres de menors de Catalunya, parant especial atenció en els tres que funcionen a la comarca.

Entre el febrer i l’abril iniciaran una campanya als centres d’educació secundària del Vendrell de formació en Drets Humans i, a finals de març, tenen prevista la inauguració d’una exposició a Vilafranca produïda per ells mateixos.

Finalment, esperen centralitzar a la vila del Vendrell diverses activitats que col·loquin els drets humans en el punt de mira i fer-hi allà, el 9 d’abril, l’assemblea de les Amnistia Internacional de tot Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: