Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les iniciatives "Teatre Gran a Vilafranca" i "Parelles tecnològiques" repeteixen després de l’èxit del curs passat

La regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament ha tancat fa poc una nova convocatòria per participar en una nova edició del projecte "Teatre Gran a Vilafranca".

Aquest va ser un projecte desenvolupat per la regidora de la Gent Gran i l’Escola de Formació i Iniciatives Teatrals del Casal que va permetre que unes 20 persones majors de 65 anys, formessin un grup artístic per fer realitat una obra de teatre. Totes les persones que van intervenir en aquesta experiència innovadora van quedar satisfetes del resultat, de tal manera que totes les parts implicades han decidit donar-li continuïtat, amb la implicació de tothom. <br />I també arrenca un nou curs del projecte "Parelles tecnològiques". Aquest projecte té l’objectiu que els joves puguin ensenyar a les persones grans unes certes habilitats en l’àmbit de la informàtica i la telefonia mòbil i a la vegada les persones grans pugui fer entendre als joves el món dels avis i les àvies. Hi poden participar totes les persones que tinguin domini sobre les noves tecnologies relacionades amb Internet i telefonia mòbil i no sobrepassin els 40 anys, per fer de transmissores dels seus coneixements als avis i àvies. Pel que fa a la gent gran, hi poden participar totes les persones que disposin del carnet blanc i que vulguin aprendre sobre noves tecnologies, a més d’intercanviar la seva experiència de vida amb persones més joves.<br />El període d’inscriure’s no té data límit i està permanentment obert. Per fer-ho cal adreçar-se a la seu de la regidoria, al carrer de Vidal número 3, de 10 del matí a 2 del migdia.

Tant "Parelles tecnològiques" com "Teatre Gran a Vilafranca" han estat triats per la Universitat de Vic per ser exposats en un màster sobre envelliment actiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: