Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els convocants de la manifestació de l’Espirall s’atribueixen el mèrit de la reactivació de les obres

Una manifestació familiar i festiva, amb vermut inclòs, va reunir ahir al migdia veïns i botiguers del barri, així com membres de la CUP per reivindicar la obertura de l’aparcament i la urbanització de la plaça Pau Casals.

<p />

En el manifest, que va llegir una veïna, deien estar cansats de reunions i titulars mentre els mesos anaven passant però a última hora van haver de modificar el text, reconeixent l’inici d’obres i l’anunci de l’entrada en marxa del pàrquing. 

Els veïns van anunciar que exigiran el compliment dels terminis anunciats.<br />Per al regidor de la CUP, Xavi Navarro, la manifestació havia estat un èxit abans de celebrar-se perquè havia impulsat l’equip de govern a moure fitxa, després de mesos d’inactivitat.

Els veïns esperen amb candeletes l’acabament de les obres d’urbanització de l’aparcament de la plaça Pau Casals perquè ajudarà a recuperar l’orgull de ser de l’Espirall, un barri acollidor des dels seus inicis amb els nouvinguts i ric per la seva diversitat humana i cultural.  El president de l’Associació de Veïns, Antonio Díaz, feia història d’aquestes obres, iniciades el 2008. 

Els botiguers, per la seva part, lamenten que l’aparcament no inclogui places de rotació i avancen que demanaran una compensació perquè al barri falten places d’aparcament. <br />Recordem que cinc dies abans de la manifestació, l’equip de govern va anunciar l’inici de les obres d’urbanització de la plaça Pau Casals i que en tres o quatre setmanes entraria en funcionament el pàrquing.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: