Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Major ja acabada ha estat la més internauta de totes amb el seguiment en el facebook i al twitter

Aquest cap de setmana PTV dedica la programació íntegrament a repetir tot el que hem emès des del 28 fins ara.

Per primera vegada Penedès Televisió ha comptat amb les noves xarxes socials, facebook i twitter, per fer arribar els continguts festamajorencs que s’han visualitzat per pantalla i al web www.rtvvilafranca.cat. Un dels aspectes més seguits ha estat la informació castellera, actualitzada en tot moment a través de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió. Els dos mitjans han seguit la diada de Sant Fèlix en directe com és habitual. Però les xarxes socials també han estat un bon vehicle. La diada seguida a través de la televisió on line va registrar a l’entorn del miler d’usuaris. S’han actualizat les dades de forma constant a través del Facebook, amb informació en directe en format text i els vídeos dels castells que s’anaven fent un per un. A través del twitter també es podia seguir la diada en directe.

La Festa Major més internauta de la història ha tingut força seguiment. Viure la més típica en diversos canals ha atret a un públic molt divers.

Aquest cap de setmana la programació de la Festa Major a Penedès TV és non stop. Podeu consultar-la a www.rtvvilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: