Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president d’honor de Freixenet pregona les Fires

La capital del cava ha confiat el pregó de les Fires i Festes 2010 a Josep Ferrer i Sala, president d’honor de les caves Freixenet i possiblement el sadurninenc de major projecció internacional.

Amb Ferrer continua la tradició instaurada durant l’estada de Joan Amat a l’alcaldia d’escollir com a pregoner a una persona o entitat de la vila.<br />El president d’honor de Freixenet ha explicat en una entrevista a Ràdio Vilafranca que està agraït amb l’encàrrec de fer el pregó i que al mateix temps, sent que era un reconeixement pendent.
Ferrer llegirà el pregó a les 8 d’aquest vespre, a la plaça de l’Ajuntament.

Nascut a la capital del cava fa 84 anys, Josep Ferrer és el president d’honor del Grup Freixenet des del 1999 i de la Fundació Privada Ferrer Sala-Freixenet, un trampolí des del qual desplega una important tasca de mecenatge que li ha reportat nombrosos guardons, com ara el Premi Juan Lladó i el Premi Montblanc de la Cultura. A nivell local destaca la seva feina com a president de la Fundació del Col·legi Sant Josep, sense oblidar el patrocini que la seva empresa fa anys que dóna a l’equip d’hoquei del Noia i el suport ofert a moltes altres iniciatives culturals de la vila. <br />El pregó de Josep Ferrer vol transmetre un missatge optimista davant la difícil situació econòmica que vivim.

<br />Ferrer va rebre la Creu de Sant Jordi atorgada per la Generalitat el 1988, ha estat nomenat diverses vegades empresari de l’any i el 2004 va rebre, de mans del rei Joan Carles I, la medalla d’or al mèrit al treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: