Dimarts, 11 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal consolida la seva temporada d’espectacles amb la voluntat d’arribar als tres mil espectadors

L’any passat, la Societat La Principal El Casal va optar per fer una programació estable d’espectacles que els va donar un bon resultat tant a nivell d’imatge com a nivell de públic.

Van ser set espectacles que van reunir uns dos mil espectadors. Ara, el Casal fa una nova aposta augmentant fins a vuit el nombre d’espectacles i amb la voluntat d’arribar als tres mil espectadors.<br />Ahir, el president de l’entitat Miquel Àngel Garcia, el gerent Salvador Casals i l’actor Toni Albà van presentar al teatre del Casal totes aquestes novetats.<br />Miquel Àngel Garcia destacava que han buscat espectacles més professionals i que han trobat la complicitat de les companyies en l’àmbit econòmic per poder assumir els costos que es generin.

Una altra novetat és que entren dins del circuit de descomptes del TresC, que es promocionaran a través d’un blog a internet i que faran un abonament per a les persones interessades en assistir als diversos espectacles.

L’espectacle que obre la temporada el proper 23 d’octubre és Brots de la companyia Toni Albà. L’actor explicava l’argument d’aquesta proposta on l’humor absurd i l’humor negre recuperen la sensació del riure prohibit. En aquest cas és al funeral de l’Enric Brots i Dalmau, un personatge admirat per tothom. Albà i la seva companyia volen que el públic es retrobi amb el riure incòmode que ens agafa a tots en circumstàncies estranyes. Posava com a exemple una missa del gall a Vilanova a la qual va entrar acompanyat del també actor Sergi López.

La resta d’espectacles del 2010 seran l’obra de teatre amateur "La senyoreta Júlia" el dissabte 13 de novembre, la màgia del Mag Lari el dissabte 20 de novembre i el ballet de Moscú amb el Trencanous el dimarts 21 de desembre. Ja al 2011, la temporada continua amb Operístika, del Barcelona Líric Quartet al gener, l’espectacle "El xarlatan" de Teatre de Guerrilla al febrer, l’humor de la proposta "100% tricicle" a càrrec de la companyia Clownic de Tricicle al mes de març i, finalment, el concert de banda de la Lira Ampostina a finals d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: