Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Municipal de Música preinscriu per internet com a novetat

<p class="MsoBodyText" /><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;" /><span style="font-family: Times New Roman;" />Amb l’objectiu d’evitar llargues cues de mares i pares a l’Ateneu Municipal, la preinscripció per al curs vinent es fa per internet, a través de la pàgina web de l’ajuntament de Vilafranca.   

 </span></span>

<p class="MsoBodyText"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"></span><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Les sol·licituds de preinscripció s’han d’omplenar per internet, a partir d’avui,  mitjançant un formulari adjunt i s’assigna un número de registre, com explica el director de l’Escola Municipal de Música, David Miret.</span></span> </span><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">La preinscripció és obligatòria, tant per als alumnes actuals com per als que volen començar a descobrir la música que han de ser nascuts abans de l’1 de gener del 2008. El tràmit, que ha començat avui, és totalment gratuït.</span></span>

<div></div>
<p class="MsoBodyText"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Les preinscripcions acaben el 14 de maig i el període de matriculació serà del 28 de juny al 6 de juliol pels alumnes actuals i pels alumnes nous, del 7 al 9 de juliol.<span style="mso-spacerun: yes;">  </span></span></span>

<p class="MsoBodyText"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">L’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet acull infants a partir dels 3 anys, a les classes de sensibilització on fan les primeres passes musicals a partir del joc, la cançó i la dansa, i també adults.</span></span>

<p class="MsoBodyText"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"></span></span>

<p class="MsoBodyText"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Una altre novetat per al proper curs és que s’amplia la oferta d’instruments amb el contrabaix i l’harmònica. </span></span><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Coincidint amb les preinscripcions, l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet estrena imatge i logotip.</span></span>

<p class="MsoBodyText"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"> </span></span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: