Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos inicia dissabte el Festival de Primavera

Una trobada de cant coral encetarà aquest proper dissabte els actes del nou Festival de Primavera a Santa Margarida i els Monjos.

<p />

Aquesta és una proposta impulsada des de la regidoria de Cultura que ha sumat els esforços de diverses entitats del municipi per tal de recollir en un programa d’actes aquelles activitats més destacades que organitza el teixit associatiu de la localitat durant la primavera.<br />El Festival començarà aquest dissabte dia 10 d’abril, a les 6 de la tarda a la Margaridoia, amb una Trobada de Cant Coral en el que hi participaran les formacions locals: Margaridoia, Amistat, La Bombeta Màgica, Xamusia i el cor parroquial Les 7 Notes. El 23 d’abril s’ha previst una gran tarda literària amb el títol Viu la Cultura per Sant Jordi en la que s’agruparan lectures de l’alumnat de les escoles i de l’institut i del Club de Lectura; l’actuació del cor Les 7 Notes; un espectacle infantil i una representació el grup de Teatre Tangram. La festa començarà a tres quarts de sis de la tarda al parc situat davant de la Biblioteca municipal i comptarà amb paradetes de venda de roses i llibres. La festa compta amb la col·laboració de l’associació Comerç del Foix.<br />Al mes de maig el Festival inclourà la celebració del vint-i-cinquè aniversari de la reformes del Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc; la festa de la "Cruz de Mayo", organitzada per la Casa d’Andalusia; una exposició i xerrada sobre la maternitat d’Elna, a la Biblioteca; un concert de Gospel a la Societat de Cal Rubió a càrrec del grup Kfe’m Gospel i les Jornades de Lleure que es duran a terme a la Casa de Cultura Mas Catarro, adreçades al públic infantil i juvenil del municipi.

Al juny els actes inclouran la vint-i-sisena edició de l’Aplec al Castell de Penyafort, una trobada de grups percussió, impulsada per la formació local Color de Ritme i l’estrena de l’obra "El segrest de Margarida Monjo" a càrrec del grup de Teatre Tangram.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: