Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Fèlix, festa favorita dels Països Catalans segons els pients del programa "Mans"

Els oients del programa "Mans" de Catalunya Ràdio decideixen amb els seus vots que la Festa Major i la Diada de Sant Fèlix de Vilafranca siguin la Festa Favorita dels Països Catalans.

En una final plena d’emoció fins al darrer segon, on els més de 2.000 vots rebuts no van motivar diferències substancials en els percentatges, la Diada de Sant Fèlix va resultar guanyadora del concurs organitzat pel programa Mans, de Catalunya Ràdio, per triar la Festa Favorita dels Països Catalans. La festa vilafranquina va sumar 742 vots superant la Festa dels Traginers de Balsareny, que va obtenir 734 vots, i les Festes del Tura d’Olot, amb 634 vots. Els votants de la festa vilafranquina han exaltat l’entrada de Sant Fèlix, la participació massiva de col·lectius de cultura popular, el sentiment amb què viu la festa la gent de la vila i les comarques del voltant i evidentment la magnífica diada castellera amb les quatre colles punteres del país.
El programa "Mans", properament, farà lliurament d’un diploma a l’Ajuntament de Vilafranca que acredita haver estat escollida com a Festa Favorita dels Països Catalans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: