Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primers castells de vuit dels Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca fan els seus primers castells de vuit en una actuació en solitari als jardins de Cal Figarot.

Els Castellers de Vilafranca han actuat en solitari a la seva seu social en una actuació on s’han pogut veure els primers castells de vuit de la colla penedesenca.<br />Els de Vilafranca iniciaven l’actuació amb el quatre de set amb l’agulla, i a continuació ha estat el torn del quatre de vuit. A la tercera ronda l’escollida ha estat la torre de set. Els de la camisa verda han aprofitat la condició d’actuar en solitari per allargar l’actuació amb dos castells més: el tres de vuit i un inesperat cinc de set amb l’agulla. Un pilar de cinc i quatre pilars de quatre han servit per posar el punt i final a la primera actuació de la colla vilafranquina a casa seva.<br />Els verds afronten així una temporada en què els objectius estan clars: guanyar el cinquè concurs de Tarragona i fer una diada de Sant Fèlix memorable. Per això arrenquen amb la gent de sempre i noves incorporacions i tenen a la intenció de començar a fer castells de nou ben aviat.
Una hora abans de l’actuació al Figarot, els Castellers de Vilafranca han realitzat un pilar a la Basílica de Santa Maria per commemorar el centenari de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes.<br />Aquest divendres i dissabte els Castellers de Vilafranca actuaran a Toulouse, unes actuacions que s’emmarquen dins dels actes de la campanya Catalunya a França per promocionar el turisme del país veí a casa nostra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: