Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Poc turisme però constant durant la Setmana Santa

El turisme de curta durada i de procedència catalana s’ha combinat amb l’estranger durant aquestes vacances de Setmana Santa a Vilafranca.

A l’Oficina de Turisme de Vilafranca del Penedès no han registrat un allau de visites durant aquesta setmana santa però sí que han mantingut una activitat més o menys constant. La majoria de turistes que han arribat per demanar informació han estat de la resta de Catalunya, però també han passat pel Penedès turistes del nord d’Espanya i europeus, sobretot de França, Gran Bretanya i els països nòrdics.<br />El perfil sol ser de matrimonis d’entre 40 i 50 anys quan provenen de fora de l’estat espanyol. Quan vénen de Catalunya o d’Espanya, més aviat són parelles més joves o grups petits o bé famílies senceres.<br />Des de l’Oficina de Turisme de la capital de l’Alt Penedès, Ricard Rafecas resumia la major demanda que se’ls planteja en dies com aquests i destacava que també els demanen informació els mateixos vilafranquins i penedesencs. En qualsevol cas, el vi i el cava sempre són protagonistes de tota visita.
La procedència de visitants estrangers és ben diversa tot i que especialment són d’origen europeu.

A l’Oficina, aquest dissabte, hi havia una parella de Barcelona que havia vingut a passar uns dies en tranquil·litat i a gaudir del paisatge. A banda del paisatge, l’enoturisme és un dels punts forts de les comarques penedesenques a l’hora de captar turistes d’arreu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: