Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

No hi haurà places de rotació

L’aparcament soterrat de l’Espirall no disposarà de moment de places de rotació, ja que segons l’equip de govern el projecte encarregar a Saba no les contemplava

La regidora de barris de l’Ajuntament de Vilafranca, Dolors Rius, ha volgut aclarir algunes qüestions al voltant del projecte d’aparcament soterrat que s’està fent a la plaça Pau Casals del Barri de l’Espirall. Per començar ha explicat que els treballs s’han estat fent fins ara en uns terrenys que eren propietat d’ADIGSA, i no pas de l’Ajuntament. I per tant ara, un cop han passat a propietat municipal, s’ha de fer tot el procés d’escriturar-los i registrar-los per poder procedir a la seva posterior venda als particulars que estaven interessats en la seva compra. Per tant, Rius ha especificat que caldrà esperar encara un parell o tres de mesos abans de tornar a iniciar aquest procés. De totes maneres també ha insistit en que s’enviarà una notificació explicant la situació al detall a totes les persones que en el seu moment havien fet reserves per aquestes places.<br />D’altra banda, però, Dolors Rius ha remarcat que s’han trobat amb un problema molt més importants. La regidora de barris ha recordat que l’anterior equip de govern, des del primer dia, va dir que en aquest aparcament hi hauria places d’aparcament de rotació.

La sorpresa, continua Rius, és que segons sembla l’encàrrec que es va fer des de l’Ajuntament a l’empresa constructora no contemplava aquesta possibilitat.

Considera la regidora que des del primer moment es va estar enganyant els veïns i comerciants de l’Espirall amb aquesta promesa de places de rotació.

De fet des de l’any 2006 que s’està parlant d’aquest aparcament, i en tots els anuncis i publicacions que feia l’anterior equip de govern es posaven aquestes places de rotació. L’actual equip de govern te la sensació que mai hi va haver la voluntat real de tirar-les endavant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: