Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Abat de Montserrat reflexiona sobre l’actualitat de l’església catalana

L’Abat de Montserrat Josep Maria Soler reflexiona sobre l’església catalana destacant-ne la predisposició al diàleg en temps difícils.

L’Abat de Montserrat Josep Maria Soler protagonitzava ahir a la nit una de les conferències organitzades pels Grups de Diàleg de les Parròquies de Vilafranca. L’acte tenia lloc a la sala Mossèn Vinyeta i es titulava "L’església catalana, avui".<br />Sota aquest títol genèric, Soler va reflexionar sobre l’actualitat de l’església a Catalunya. Va destacar una dimensió positiva de la relació entre l’església i la societat i va parlar del document "Les arrels cristianes de Catalunya", que fa 25 anys van elaborar els bisbes catalans i que, segons diu, encara té plena vigència.
Soler va insistir en què l’església catalana disposa d’un tret diferencial que és la predisposició al diàleg en una societat canviant com l’actual.

Josep Maria Soler és una de les veus més significatives de l’església catalana i sempre s’ha caracteritzat per demanar el respecte de la pròpia església per als no catòlics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: