Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es reuneix a la Fassina el patronat de la fundació Inform

El passat 21 d’abril va tenir lloc a les dependències del Servei de Foment de l’Ocupació, de l’Ajuntament de Vilafranca, a la Fassina, una reunió del patronat de la Fundació Inform.

<p />

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat pel regidor de Foment de l’Ocupació, Raimon Gusi, va obrir l’acte donant la benvinguda als integrants del patronat i als tècnics de la fundació Inform.<br />Aquesta fundació, amb 23 anys de trajectòria és la impulsora del programa SEFED-Simulació d’Empreses amb Finalitat Educativa i l’Ajuntament de Vilafranca, junt amb l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes van ser els fundadors d’aquesta iniciativa l’any 1987.<br />El patronat d’INFORM està integrat per 14 entitats locals. A més de Vilafranca i Sant Pere de Ribes, en formen part els ajuntaments del Prat de Llobregat, Rubí, Molins de Rei, Santa Coloma de Gramenet, Lleida, Tortosa, Reus, Barcelona, El Vendrell, Tarragona i la Mancomunitat de Municipis de la Vall del Tenes. <br />En la reunió realitzada a la Fassina es va tractar el balanç de situació de la fundació, els comptes de resultats, les liquidacions del pressupost, així com la memòria d’activitats i de la gestió econòmica del patrimoni de l’exercici 2009.<br />La Fundació Inform és propietària del Programa SEFED, és responsable de la seva gestió i representació internacional i de la seva franquícia per tot l’Estat espanyol. L’aplicació del programa arriba a 244 empreses simulades: 49 a l’àmbit de la Formació Professional Ocupacional i 195 a la formació Professional Inicial (reglada).

A Catalunya la xarxa comprèn 75 empreses simulades. A tota la resta de comunitats autònomes de l’Estat, excepte les Illes Canàries, hi ha empreses simulades. Les que compten amb major presència d’empreses simulades són el País Basc amb 34, Extremadura amb 25 i Andalusia amb 15.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: