Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president del Parlament català ha presentat el seu darrer llibre sobre les xarxes socials a internet i la política catalana

Ernest Benach va ser ahir al vespre a Vilafranca convidat per la secció comarcal d’Òmnium Cultural.

L’objectiu de l’entitat era que, en una conferència a l’auditori de Vinseum, reflexionés sobre la introducció de les eines 2.0 i les xarxes socials en el món de la política catalana. La presentació va comptar amb el president i vicepresident d’Òmnium a la comarca. La denominació política 2.0 té a veure amb l’aplicació de blocs i xarxes socials al món polític, és l’eina per sustentar participació i interacció entre votants i els polítics. Els blocs es perceben com a mitjans potents que poden influir en l’opinió pública i també en una gran ajuda per decidir què votar. El punt principal és saber aprofitar les noves tecnologies. El president del Parlament reconeix que hi ha un canvi en la relació dels partits polítics amb la ciutadania i també en la pròpia estructura i pràctiques de les formacions. <br />Benach diu que la filosofia 2.0 va més enllà d’internet fins i tot.
L’autor de "Política 2.0" ens esbossa quins punts cal tenir en compte amb aquest nou escenari entre la política i la societat de la informació.<br />Benach va aprofitar l’avinentesa per recórrer les instal·lacions de Vinseum, observar l’estat de la remodelació i conèixer-ne els detalls de la mà del responsable de l’equipament museístic, Josep Soler.

El president de la cambra legislativa catalana va ser present als estudis de Ràdio Vilafranca i Penedès TV. Després de fer-hi una visita, va ser entrevistat pel cap d’informatius, Josep Maria Soler. El 7 de maig la cadena penedesenca emetrà l’entrevista. Serà a dos quatre de la tarda i a dos quarts de dotze de la nit. <br />Per cert, prova del fet que actualitza constantment el que fa i on va, poc després de finalitzada l’entrevista ja havia penjat les fotos i comentat l’entrevista al Twitter.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: