Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El premi de l’Odissea arriba a la dotzena edició

Es presenta la dotzena edició del premi El lector de l’Odissea, amb la mirada posada en la implantació de les noves tecnologies

Aquesta setmana s’ha presentat l’edició d’aquest 2010 del premi de narrativa en català "El lector de l’Odissea" que convoquen i doten econòmicament la llibreria vilafranquina l’Odissea, el Consell de Cent Lectors, Edicions Proa, l’Ajuntament de Vilafranca i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.<br />De fet en aquesta edició no hi ha gaire novetats pel que fa al funcionament del premi. Les obres originals es poden presentar a la mateixa llibreria Odissea fins el 31 de maig d’enguany. De totes maneres, si en aquesta edició no hi ha novetats, des de l’organització continuen treballant per potenciar més el premi, i fins i tot mirar d’aprofitar la implantació de les noves tecnologies per fer arribar la convocatòria més allà dels territoris catalans.
D’alguna manera volen però continuar treballant amb tranquil·litat i consolidant el que van assolint, i es marquen com a marge la quinzena edició del premi per anar caminant en aquesta direcció.<br />El premi compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, que com explicava el regidor de cultura Raimon Gusi continua donant suport al certamen pels seus trets diferencials que el fan únic entre les convocatòries en llengua catalana.

El lliurament del premi es farà, com és habitual en el decurs d’un acte públic durant el mes d’octubre; i l’obra guanyadora serà publicada per l’editorial Proa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: