Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creu Roja Alt Penedès treballa a Xile per la reconstrucció

Creu Roja Alt Penedès ha estat present a Xile per ajudar a la reconstrucció després del terratrèmol.

La vilafranquina Mireia Sàbat ha passat un mes a Xile per donar suport a la Creu Roja xilena en les tasques de reconstrucció després del terratrèmol que el passat 27 de febrer va assolar algunes zones del país andí.<br />Sàbat, acompanyada de la coordinadora comarcal de Creu Roja a l’Alt Penedès Rut Talavera, ha passat pels estudis de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió per a explicar la seva experiència. Ella mateix comentava les tasques que han dut a terme durant aquest mes.
Aquesta atenció psico social busca que tant nens com adults recuperin una certa normalitat després d’una experiència traumàtica com aquesta.

Dos milions de persones es van veure afectades pel terratrèmol, les posteriors rèpliques i les seves conseqüències, a banda de les més de cinc centes persones que van morir, segons les dades que facilita Creu Roja. També hi ha un milió i mig d’habitatges afectats pels efectes de terratrèmol.<br />Creu Roja segueix i seguirà present a Xile com ho ha estat també a Haití després del terratrèmol del mes de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: