Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen els itineraris d’inserció per a persones perceptores de la RMI

Comencen a La Fassina els itineraris d’inserció per a persones que reben la Renda Mínima d’Inserció.

Aquest mes d’abril han començat, al Servei de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca -La Fassina- , els itineraris d’inserció per a persones perceptores de la Renda Mínima d’Inserció de Vilafranca i la comarca. Els itineraris van començar dimarts i finalitzaran el 31 de desembre del 2011. Aquest programa es dedica a donar suport a les persones que reben la prestació de la Renda Mínima d’Inserció per a facilitar els seu procés d’entrada o reincorporació al mercat laboral. La coordinadora dels itineraris Marta Escofet explicava tot el que fan les persones que hi participen.
L’objectiu del programa es centra en la millora de l’ocupabilitat, és a dir, en ampliar les possibilitats reals d’accedir a una feina. De moment, les places que s’han obert són 42.

El programa "itineraris d’inserció sociolaboral per a persones beneficiàries de la RMI" es desenvoluparà fins a finals de l’any 2011 i està subvencionat per la Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i l’ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: