Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU denuncia un augment desmesurat d’impostos a Castellet, fruit de la mala gestió econòmica de l’equip de govern

Antoni Bosch, cap de llista de CiU a Castellet i la Gornal, ha volgut denunciar el que considera és un augment desmesurat d’alguns impostos al municipi, amb el principal objectiu d’augmentar els recursos econòmics de l’Ajuntament que diuen està endeutat.

Per Bosch el fet que l’equip de govern hagi aprovat un augment de l’Impost de Bens Immobles, l’IBI un 18% aquest 2010 respecte l’any anterior, i d’un 19% per els dos propers anys, és totalment desmesurat. Des de CiU consideren que no és el moment d’aplicar aquestes pujades d’impostos, quan molts veïns tenen problemes econòmics; i que cal buscar altres maneres d’administrar l’Ajuntament.
Segons les xifres que va facilitar Antoni Bosch, una persona que pagava el 2009 400 euros anuals d’IBI, passarà a pagar-ne 472 aquest 2010, 561 el 2011 i 668 el 2012. Explicava que han recollit 302 signatures de veïns del municipi queixant-se d’aquesta decisió de l’equip de govern.<br />D’altra banda, des de CiU també consideren que fruit de la mala gestió econòmica de l’Ajuntament, l’equip de govern no ha vist altra manera de cobrir unes obres relacionades amb el subministrament d’aigua, que pujaven uns 216.000€, que signar un contracta amb l’empresa d’aigües Sorea per 23 anys. Bosch considera que és una manera d’hipotecar el municipi motivada per la falta de capacitat econòmica de l’Ajuntament.

El cap de llista de CiU apunta que de moment l’empresa no apujarà la quota de l’aigua, però que evidentment te mà lliure per fer-ho en els propers 23 anys.<br />Antoni Bosch ha refermat la seva voluntat de treballar per tal que no hi hagi més alces d’impostos en unes èpoques tant complicades a nivell econòmics per els ciutadans, sobre tot si estant motivades, diu, per la manca de previsió i mala gestió d’un equip de govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: