Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Visita de l’alcalde al barri de Les Clotes

L’alcalde de Vilafranca serà dimecres vinent a les Clotes continuant les visites a tots els barris.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, continuarà el proper dimecres 7 d’abril a Les Clotes la tanda de reunions amb el veïnat de tots els barris amb la finalitat de conèixer de primera mà l’opinió del veïnat i alhora recollir les seves propostes i suggeriments per millorar el barri i Vilafranca. La reunió, oberta a tot el veïnat, es farà a local de l’Associació de Veïns de les Clotes, a la plaça de la Verema, a partir de les 8 del vespre. L’alcalde estarà acompanyat per regidors i regidores de l’equip de govern responsables en matèries diverses.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: